Lunchseminar over sociale netwerkprocessen in klassen en schoolprestaties van leerlingen

Op dinsdag 26 maart zal dr. Mariola Gremmen tijdens een lunchseminar bij de Onderwijsraad een toelichting geven op haar promotieonderzoek naar de invloed van leeftijdsgenoten en het sociale netwerk van leerlingen op hun schoolprestaties. 


 In vijf wetenschappelijke onderzoeksartikelen heeft ze met longitudinale data de rol van leeftijdsgenoten onderzocht in het welbevinden van leerlingen, hun schoolmotivatie en schoolprestaties. In de presentatie komen de onderzoeksresultaten aan bod van deze sociale netwerkanalyses en conclusies en aanbevelingen voor de onderwijspraktijk.


Praktische info

Datum: dinsdag 26 maart

Tijd:      12.30-13.30

Locatie: Prins Willem Alexanderhof 20 in Den Haag (in het gebouw van het Nationaal Archief, naast Den Haag Centraal Station)

Aanmelden

Deelname aan het lunchseminar is gratis. U dient zich wel van tevoren aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@onderwijsraad.nl. Vermeld in uw mail alstublieft uw naam, functie, organisatie en contactgegevens (De Onderwijsraad zal deze gegevens niet opnemen in het relatiebestand).

Aanmelden kan tot 25 maart 10.00 uur. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.  

‹ VorigeVolgende ›