Lunchseminar over leeromgevingen op de grens van school en de beroepspraktijk

Hoe verbind  je onderwijs en beroepspraktijk goed met elkaar? Erica Bouw, onderzoeker bij het lectoraat Beroepsonderwijs aan de Hogeschool Utrecht, vertelt hier meer over op dinsdag 4 juni tijdens een lunchseminar bij de Onderwijsraad.


Eén van de manieren om beroepsonderwijs en de beroepspraktijk goed met elkaar te verbinden is door leeromgevingen te ontwerpen op de grens van school en werk. Op die grens zijn veel verschillende leeromgevingen te vinden zoals werkpleksimulaties, regionale leeromgevingen en hybride leeromgevingen, waarin werken en leren stevig met elkaar worden verbonden. Inmiddels is steeds meer bekend over het ontwerpen van leeromgevingen op de schoolwerkgrens.

Tijdens het lunchseminar deelt Bouw de voorlopige resultaten van haar promotieonderzoek: Leeromgevingen op de grens van school en de beroepspraktijk.

Praktische info

Datum: dinsdag 4 juni

Tijd:      12.30-13.30

Locatie: Prins Willem Alexanderhof 20 in Den Haag (in het gebouw van het Nationaal Archief, naast Den Haag Centraal Station)

Aanmelden

Deelname aan het lunchseminar is gratis. U dient zich wel van tevoren aan te melden. Dit kan door een e-mail te sturen naar bijeenkomsten@onderwijsraad.nl. Vermeld in uw mail alstublieft uw naam, functie, organisatie en contactgegevens (De Onderwijsraad zal deze gegevens niet opnemen in het relatiebestand).

Aanmelden kan tot maandag 3 juni 10.00 uur. Er is maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

‹ VorigeVolgende ›