Praat mee over digitalisering in het onderwijs

Op vrijdag 10 juni organiseert de Onderwijsraad panels waarin we met leraren, bestuurders en ict-coördinatoren om tafel gaan om van hen te horen wat zij zien als kansen en bedreigingen voor verdere digitalisering van het onderwijs.

De Onderwijsraad werkt aan een verkenning op het gebied van onderwijs in het digitale tijdperk. Hierin kijkt de raad naar cruciale vraagstukken op het gebied van digitalisering in het onderwijs.

Heeft u ideeën over wat er nodig is in de komende periode om het onderwijs in het digitale tijdperk verder vorm te geven? Ziet u kansen of juist uitdagingen of belemmeringen? Kom dan op 10 juni naar de Onderwijsraad om met collega’s en raadsleden van gedachten te wisselen over dit interessante en uitdagende thema.

Praktische informatie en aanmelden

Datum: vrijdag 10 juni
Locatie: Onderwijsraad, Nassaulaan 6, Den Haag 
Tijd: 

  • Panel voortgezet onderwijs:       13.30 – 15.00        
  • Panel primair onderwijs :           15.15 – 16.45

U kunt zich aanmelden via digitalisering@onderwijsraad.nl. Aanmelden kan tot 6 juni

We streven bij panels naar ongeveer 8 deelnemers, om iedereen een kans te geven ook echt mee te kunnen praten. De ervaring leert dat de panels snel volstromen, dus wacht niet te lang met aanmelden. U hoort zo snel mogelijk van ons of u inderdaad kunt deelnemen.

 

‹ VorigeVolgende ›