Routebeschrijving

Bezoekadres: Prins Willem Alexanderhof 20 te Den Haag, vlak naast station Den Haag Centraal.

De Onderwijsraad is gevestigd in het gebouwencomplex waarin ook het Nationaal Archief is gehuisvest. Bij binnenkomst via de hoofdingang is de ingang aan uw rechterhand. De Onderwijsraad is gevestigd op de eerste verdieping.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station neemt u de zij-uitgang bij spoor 12 (bord Anna van Buerenplein). U staat nu op het Anna van Buerenplein. Vanaf hier houdt u rechts aan. De Onderwijsraad bevindt zich nu iets links tegenover u.

Auto

De (betaalde) parkeergarage Q park CS New Babylon ligt aan de Prinses Irenestraat 1. De parkeergarage is te bereiken via de Bezuidenhoutseweg. U kunt ook gebruikmaken van de parkeergarages onder het Malieveld en de Rijnstraat.

De Onderwijsraad beschikt over beperkte eigen parkeergelegenheid. Via het secretariaat kunt u - afhankelijk van beschikbaarheid - vooraf een parkeerplek reserveren. De ingang van dit parkeerterrein is gelegen aan de Prins Willem Alexanderweg (ingang parkeerterrein is halverwege deze ventweg). Vanaf dit parkeerterrein moet u buitenom via de Anna van Buerenstraat naar de hoofdingang lopen.

U kunt de routebeschrijving hier downloaden.