Contact

De Onderwijsraad adviseert regering en parlement over onderwijsbeleid en -wetgeving. Heeft u daar vragen over? Dan kunt u ons bellen of mailen.

Met particuliere/persoonlijke vragen over bijvoorbeeld pesterijen, geweldsdelicten, seksuele intimidatie, discriminatie, maar ook met vragen of klachten over opleidingen, scholen, diploma’s of de kwaliteit van het onderwijs bent u bij ons niet aan het goede adres.  Organisaties waar u wellicht wel met uw vragen terecht kunt, vindt u hieronder.

Adres

Prins Willem Alexanderhof 20
2595 BE Den Haag
Telefoon: 070-310 00 00 
e-mail: secretariaat@onderwijsraad.nl

Uitnodigen raadslid?

Wilt u een raadslid of raadsadviseur van de Onderwijsraad uitnodigen voor een presentatie op een bijeenkomst? Vul dan dit formulier in.
 

Routebeschrijving

De Onderwijsraad is gevestigd in het gebouwencomplex van het Nationaal Archief vlak naast station Den Haag Centraal. Bij binnenkomst verzoeken wij u zich te melden bij de receptie. Deze vindt u aan uw linkerhand. U dient zich te kunnen legitimeren aan de hand van een geldig identificatiebewijs.

Openbaar vervoer

Vanaf het Centraal Station neemt u de zij-uitgang bij spoor 12 (bord Anna van Buerenplein). U staat nu op het Anna van Buerenplein. Vanaf hier houdt u rechts aan. De Onderwijsraad bevindt zich nu iets links tegenover u.

Auto

De (betaalde) parkeergarage Q park CS New Babylon ligt aan de Prinses Irenestraat 1. De parkeergarage is te bereiken via de Bezuidenhoutseweg. U kunt ook gebruikmaken van de parkeergarages onder het Malieveld en de Rijnstraat.

De Onderwijsraad beschikt over beperkte eigen parkeergelegenheid. Via het secretariaat kunt u - afhankelijk van beschikbaarheid - vooraf een parkeerplek reserveren in Q-park New Babylon. De ingang van dit parkeerterrein is gelegen aan de Prins Willem Alexanderweg (ingang parkeerterrein is aan de linkerkant halverwege deze ventweg). De voetgangersuitgang bevindt zich in New Babylon.

Locatie Onderwijsraad

Prins Willem-Alexanderhof 20, 2595 BE Den Haag